www digitalb al frekuencat e reja

Azhornimi i software-it të ri në mënyrë manuale në frekuencat e reja - Kaon HD E Martë, 8 Nëntor 2011 Mjafton te beni kerkim manual ne te gjitha aparaturat satelitore qe dispononi dhe te fusni frekuencat e meposhtme perkohesishte do jete me emrin TEST Kompania DIGITALB njofton abonentët dhe të gjithë shqiptarët se Platforma të ndryshme IPTV transmetojnë në mënyrë të jashtëligjshme, Freq. Eutelsat W16, , Frequencen,Frekuencat shqip,Frequencat shqipSatelliten-Receiver und Sat-Anlagen, Distributor Albaniasat, Paisje Satelitore, RTK Kosova, RTV21 gallery_1. faqe pagese faturash.png. http://easypay.al/images/faqe pagese faturash.png. sherbimet.png. http://easypay.al/images/primary gallery/sherbimet.png Karriera e një vrasësi me pagesë Regjistrimi i ekzekutimit të parë të kryer nga Julian Sinanaj në Shqipëri,është ajo e datës 26 gusht 2012, në Vlorë Zgjedhjet e jashtëzakonshme në Serbi Qeveria e Serbisë ka kërkuar nga presidenti Tomislav Nikoliç, që të nënshkruajë zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Related Post :

Digitalb - Njoftime - Azhornimi i software-it të ri në
Azhornimi software- ë ri ë ënyrë manuale ë frekuencat reja - Kaon HD E Martë, 8 Nëntor 2011... Read More


Mjafton te beni kerkim manual ne te gjitha aparaturat satelitore qe dispononi dhe te fusni frekuencat meposhtme perkohesishte jete emrin TEST ... Read More

Njoftime - Digitalb - Platforme Dixhitale Tokesore dhe
Kompania DIGITALB njofton abonentë dhe ë gjithë shqiptarë se Platforma ë ndryshme IPTV transmetojnë ë ënyrë ë jashtëligjshme, ... Read More

DigitAlb - Wikipedia
... Read More


... Read More

Freq. Eutelsat W16, , Frequencen,Frekuencat shqip
Freq. Eutelsat W16, , Frequencen,Frekuencat shqip,Frequencat shqipSatelliten-Receiver und Sat-Anlagen, Distributor Albaniasat, Paisje Satelitore, RTK Kosova, RTV21 ... Read More


... Read More

EasyPay.al
gallery_1. faqe pagese faturash.png. http://easypay.al/images/faqe pagese faturash.png. sherbimet.png. http://easypay.al/images/primary gallery/sherbimet.png... Read More

Another Article :

Mercedes-Benz latest MLC

From the information we get from Autobild, Mercedes benz MLC is styled like the M-Class, especially from the front fascia, ranging from lights, bumper and grille. Likewise, judging from the stern is not much different from previous versions of the M-Class. The most prominent difference is on the roof is made lower as the coupe, [...]


New car Porsche Cayenne 550 HP

Hamann, who is one of the famous German home modifications, helped enliven the Geneva Motor Show 2011 featuring the latest program package Hamann Guardian on Porsche Cayenne Turbo. According to the information we get from the Hamann said the Guardian on Cayanne package has been made ​​to increase the performance of the premium SUV with [...]


Suzuki Q-concept

Suzuki Q-concept exhibition is planned to enliven the Tokyo Motor Show 2011. Q-concept is one of the motor products into one new species of the mobility-between motorcycles and cars. For specifications of the car is, equipped with two seat tandem position. The length of this little car is only about 2.5 meters. Suzuki Q-concept is [...]


2012 Lexus GS with Contemporary Interior facilities

New GS  bring the driving experience more interesting, more daring designs and the cabin is more spacious, contemporary interior. GS 2012 voiced a new chapter in the history of Lexus. Experts from the Lexus GS exterior dimensions do not add. Instead they create a more spacious cabin and luggage than the previous model. However, his [...]


New Jeep Wrangler Call of Dutty Edition

After some time ago showing off the Jeep Grand Cherokee SRT8, 2012, now Chrysler Group introduced its newest product, the 2012 Jeep Wrangler Special Edition “Call of Duty: MW3″. Latest Wrangler using a machine with a capacity of 3.6L V6 Pentastar that have the power 285 hp, and the latest chapter is dedicated to the [...]