trupi dhe shendeti wikipedia

Nga Hilë Lushaku. Pse u nda me Ismail Qemalin, të dashurat e huaja dhe amaneti i Abdyl Frashërit për të U lind më 25 mars 1879, në Janinë. Mirë se erdhet në portalin e Mjeksisë në Wikipedia! Kjo faqe duhet të shërbejë si ndihmë për kërkimin dhe krijimin e artikujve nga fusha e mjekësisë në 1 Taksonominë dhe evolucionit; 2 Përshkrimi fizik; 3 Hibridet; 4 Shëndeti i luanëve; 5 Karakteristikat fizike; 6 Luani, simboli i fuqise; 7 Referencat Objekti i mjekësisë moderne është i lidhur me jeten aktive te njeriut te shëndoshë Mr.Nevruz Zogu Ese – trafikimi i qenieve njerëzore shqetësim global (Letra që më arriti nga një fatkeqe) Engjëlli ngujuar në kthetra. E shndritur nga gëzimi dhe lumturia Mjekësi, Shkencë dhe Shëndetësi Nese edhe ju deshironi qe shkrimet e juaja te publikohen ketu atehere dergoni ne kete email adrapitful@hotmail.com "Kriza ekonomike që filloi në vitin 2007-2008 ka qenë sa e parashikueshme aq dhe e pashmangshme. Kjo krizë shënon një kthesë të thellë, të Telegrafi eshte medium i pavarur informativ dhe me i vizituari ne gjuhen Shqipe. Lajme me te fundit nga Ekonomia, Sporti, Magazina, Shëndetësia, Teknologjia ne shqip. Shkruan: Sabir KRASNIQI: Shkruan: Arsim GJINOCI: MARSI DHE SHQIPTARËT. E mërtimi i Marsit me emra zotërash lufte, ka të bëjë me ngjyrën e kuqe që posedon ky

Another Article :

New Jeep Wrangler Call of Dutty Edition

After some time ago showing off the Jeep Grand Cherokee SRT8, 2012, now Chrysler Group introduced its newest product, the 2012 Jeep Wrangler Special Edition “Call of Duty: MW3″. Latest Wrangler using a machine with a capacity of 3.6L V6 Pentastar that have the power 285 hp, and the latest chapter is dedicated to the [...]


New car Porsche Cayenne 550 HP

Hamann, who is one of the famous German home modifications, helped enliven the Geneva Motor Show 2011 featuring the latest program package Hamann Guardian on Porsche Cayenne Turbo. According to the information we get from the Hamann said the Guardian on Cayanne package has been made ​​to increase the performance of the premium SUV with [...]


Lexus to show turbocharged LF-NX

Toyota will show a new turbocharged version of its LF-NX concept car at the Tokyo motor show later this month. The concept was first seen at the Frankfurt motor show earlier this year. The original design was built to gauge reaction to an avant-garde SUV from Lexus to take on the Range Rover Evoque.


New Lamborghini Cars

Nearly 10 years ago, a luxury car from the Bugatti Veyron Super Sport was always there in the first rank for the price of the vehicle supercar. Unfortunately, the Italian car that VW’s engineers have now come down to position 2 in the presence of Lamborghini Sesto Elemento, the sale price could reach about 1.77 [...]


New car 2012 Porsche 911 Carrera

Porsche AG has finally announced the latest appearance of the Porsche 911 Carrera, 2012, which will be announced at the Frankfurt Motor Show 2011 in mid September. With a design that is more beautiful and interesting enough, but still stylish car manufacturer origin Jerman.Dengan typical sports car feel quite strong, with an aura of elegance [...]