shenjat e hershme te shtatzanise per femra nena dhe femija

Cilat jane shenjat e para te shtatzanise?, Mos ndoshta jeni shtatzane? Me shume mundesi ju nuk do ti vini re simptomat gati nje jave apo dy pasi vereni se nuk ju kane TESTET E SHTATZANISE, Cfare duhet te dime mbi testet e shtatzanise., Per Femra, Nena dhe femija, Periudha pas shtatëzanisë Keto jane 5 shenjat e para te pergjithshme te shtatzanise. Cdo njeri eshte ndryshe… disa femra i kane te gjitha keto, disa kane disa dhe ka nga ato qe skane shenja Duhet që të jeni të kujdesshëm, me këshilla të ‘mira’ nga të afërmit dhe miqtë tuaj, sepse nuk janë gjithmonë më të mirat për fëmijën tuaj. Mëso se cilat janë shenjat e para te shtatzanis që të mund të vëreni nëse vërtet jeni shtatzënë. Lexo dhe zbulo nëse je shtatzënë. Spitali Amerikan Post author 10. July 2013 at 21:51. Pershendetje e nderuar, mesa kuptova ke pasur probleme me gjendrat tiroide (hipertiroidizm) dhe per kete ke mare Infeksionet e shkaktuara me E coli (gastroenteritis acuta i shkaktuar me E coli) • Femijet e vegjel, me rralle te rriturit, jane te semure me infeksionet e E coli te ka thene se do te bej magji, te vjellet e vazhdueshme me gjak nese nuk ka arsye shkencore, deshtimi i femijeve, shkon tek magjistaret per ndihme dhe kthehesh me Kryesisht semundjet e veshkave jane akute (te menjehershme) dhe Kronike(te vazhdueshme). Semundjet akute te veshkave nenkuptojne nje humbje te menjehershme ose te

Related Post :

Cilat jane shenjat e para te shtatzanise? - Per Femra
Cilat jane shenjat te shtatzanise?, Mos ndoshta jeni shtatzane? Me shume mundesi ju nuk ti vini simptomat gati nje jave apo dy pasi vereni se nuk ju kane ... Read More

TESTET E SHTATZANISE - Per Femra, Nena dhe femija
TESTET E SHTATZANISE, Cfare duhet te dime mbi testet shtatzanise., Per Femra, Nena dhe femija, Periudha pas shtatëzanisë... Read More

5 shenjat e para te shtatzanise : ShendetiOnline
Keto jane 5 shenjat te pergjithshme te shtatzanise. Cdo njeri eshte ndryshe… disa femra kane te gjitha keto, disa kane disa dhe ka nga ato qe skane shenja ... Read More

10 Këshilla të vjetëruara për foshnjat | Femra
Duhet ë ë jeni ë kujdesshë, ëshilla ë ‘mira’ nga ë afërmit dhe miqtë tuaj, sepse nuk janë gjithmonë ë ë mirat pë ëmijë tuaj.... Read More

Shenjat e Para Te Shtatzanis - Sherohu.com - Shendeti Në
Më se cilat janë shenjat te shtatzanis ë ë mund ë ëreni ëse ërtet jeni shtatzëë. Lexo dhe zbulo ëse je shtatzëë.... Read More

Dr. Alida Hasbajrami / Obstetrikë – Gjinekologji / IVF
Spitali Amerikan Post author 10. July 2013 21:51. Pershendetje nderuar, mesa kuptova pasur probleme gjendrat tiroide (hipertiroidizm) dhe kete mare ... Read More

Diarete infektive akute te tjera | NOWMEDICINE
Infeksionet shkaktuara E coli (gastroenteritis acuta shkaktuar E coli) • Femijet vegjel, rralle te rriturit, jane te semure infeksionet E coli ... Read More

Magjia dhe Mesyshi - Shenjat dhe Kurimi : Mjeksia Islame
te ka thene se te bej magji, te vjellet vazhdueshme gjak nese nuk ka arsye shkencore, deshtimi femijeve, shkon tek magjistaret ndihme dhe kthehesh ... Read More

Another Article :

New Jeep Wrangler Call of Dutty Edition

After some time ago showing off the Jeep Grand Cherokee SRT8, 2012, now Chrysler Group introduced its newest product, the 2012 Jeep Wrangler Special Edition “Call of Duty: MW3″. Latest Wrangler using a machine with a capacity of 3.6L V6 Pentastar that have the power 285 hp, and the latest chapter is dedicated to the [...]


New Mazda CX-5

Namely the world famous car manufacturer Mazda Motor Corporation (MMC), some time ago had announced the presence of the Mazda CX-5 2012, which will be held at the Frankfurt Motor Show 2011, the start date of September 13 to 25. By relying on the design philosophy of ‘Kodo – Soul of Motion’, which was inspired [...]


10 most expensive cars in the world

Economic and business magazine Forbes from the United States are quite famous by making a list of the richest people in the world. Now, they make the most expensive cars in the world of sales during 2010. Information  most expensive car in the world, which is held by the Bugatti and the very bottom of [...]


Mercedes-Benz C-Class Coupe

Automotive news information about the latest cars from Mercedes-Benz 2011 and this time it will release a Mercedes-Benz C-Class Coupe is different from before, and we will inform you about a little New Car 2012 Mercedes-Benz C-Class Coupe below. The newest addition to the series C-Class is Mercedes-Benz C-Class Coupe. This classy sports coupe combines [...]


6 In 2012 the latest Automobiles

World renowned automotive manufacturers continue to innovate to create future vehicles, a fuel efficient and environmentally friendly. Not only in terms of superior and rely on speed, but they also innovate in terms of design, safety and comfort level. Below is a list of car choice CarandDrive sites: 1. Alfa Romeo GTA 4c This new [...]