punim dore me grep mbulesa krevati

Pune Dore, Tentene, Dantel, Dantele, Punime Dore.. te gjitha keto i gjeni vetem tek ne ;) Një mbulesë e mrekullueshme e punuar me dorë dhe e kombinuar me dy ngjyra shumë të ngrohta dhe të këndshme. Në fotografi shihet qartë se ngjyra 52 Përgjigje për “Mbulesa tavoline” lela Thotë: Tetor 23, 2009 te 8:35 pm | Përgjigje. te bukura por na tregoni modele me carje. lela Thotë: Keto jane disa pamje te punimeve ne tekniken aknagesh dhe punimeve me grep. Agjencia e Punësimit “WORK EVERYDAY” ju njofton për një mundësi të re dhe shumë të mirë punësimi! Ofrohen 50 vende të lira pune nga një Kompani par

Related Post :

Mbulesa per krevat me grep - Pun Dore
Pune Dore, Tentene, Dantel, Dantele, Punime Dore.. te gjitha keto gjeni vetem tek ne ;)... Read More

Modele mbulesa krevati - Pun Dore
Një mbulesë mrekullueshme punuar dorë dhe kombinuar dy ngjyra shumë ë ngrohta dhe ë ëndshme. Në fotografi shihet qartë se ngjyra ... Read More


52 Përgjigje pë “Mbulesa tavoline” lela Thotë: Tetor 23, 2009 te 8:35 pm | Përgjigje. te bukura por na tregoni modele carje. lela Thotë:... Read More


Keto jane disa pamje te punimeve ne tekniken aknagesh dhe punimeve grep.... Read More

Çelesi Online – Gazeta Elektronike – Njoftime online
Agjencia Punësimit “WORK EVERYDAY” ju njofton pë një mundë ë dhe shumë ë mirë punësimi! Ofrohen 50 vende ë lira pune nga një Kompani par... Read More

Të gjitha - Femra Sot
... Read More

Another Article :

New Subaru Advanced Tourer Concept

Subaru world-class automobile manufacturer, will showcase their latest cars a product of Advanced Tourer Concept at the Tokyo Motor Show 2011. This concept will be joined by sports car Subaru BRZ in the same exhibition.


Jaguar C-X75

Hearing the name alone would have been able to guess how expensive for the price of the car. And his company is also very limited amount of production. Car of the future of this, or better known as the Jaguar C-X75, which is produced by a company of British Jaguar & Land Rover, the information [...]


Renault Clio RS200 Raider, the latest 2012

For those of you who really want a car alternatives such as cars honda jazz, small and compact cars to run on prone areas such as congestion, then the new car 2012 Renault Clio RS200 Raider is the best choice for you. Not only the type of small car, but this car is also still [...]


New Jeep Wrangler Call of Dutty Edition

After some time ago showing off the Jeep Grand Cherokee SRT8, 2012, now Chrysler Group introduced its newest product, the 2012 Jeep Wrangler Special Edition “Call of Duty: MW3″. Latest Wrangler using a machine with a capacity of 3.6L V6 Pentastar that have the power 285 hp, and the latest chapter is dedicated to the [...]


New Motorcycles KTM Freeride 350 2012

Motor manufacturer KTM Sportmotorcycle AG, introduced its newest bike freeride KTM 350 2012 who will be present at the EICMA 2011 in Milan in early November. Motorcycles that have the new dual-purpose, aims to establish a two-wheel manufacturer in the segment of trail from Austria-adventure.