poezi per dajen tim

SHQIP, Muzike Shqip, ALBANIN ALBANUR, Albanian Music, Muzika Shqip, Albanian News, Albania Chat, Mp3, Miss Albania, Music Shqip, Miss Kosova, Mp3 Falas, Albanian Dashuria, ka trokthin e një kafshe të lirë, që njerëzit e vrasin, në pamundësi për ta zbutur, pastaj i marrin gëzofin e shtrenjtë, dhe mbështillen me të Për herë të parë, do ta shohin dritën dokumentet sekrete serbe, në këtë shkrim: Çka tha Aleksader Rankoviqi ne Vermicë? Kush ishte Gojko Popovici, Drago 11 bjondina: Gjate nje ngjitjeje neper shkembinje, 11 bjonde dhe 1 zeshkane kishin ngecur te kapura per litar. Litari nuk i mbante te gjitha dhe mund te keputej Nexhmije Hoxha: Shkova te varri i Enverit, për t’i rrëfyer Pavarësinë e Kosovës. e Martë, 19. Shkurt 2008 nga mollakuqe ismet jonuzi – krosi golgota shqiptare - pjesa e parË - dËshmitË dhe aktakuzat pËr organizatËn ilegale-politike kombËtare Në 30 vjetorin e vrasjes së vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zeka. DËSHMI TË KOHËS PËR LNÇKVSHJ-në Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu, ka dekretuar sot hapjen e nëntë ambasadave dhe përfaqësive të para diplomatike të Kosovës në botë. Për

Another Article :

2012 Lexus GS with Contemporary Interior facilities

New GS  bring the driving experience more interesting, more daring designs and the cabin is more spacious, contemporary interior. GS 2012 voiced a new chapter in the history of Lexus. Experts from the Lexus GS exterior dimensions do not add. Instead they create a more spacious cabin and luggage than the previous model. However, his [...]


Jaguar C-X75

Hearing the name alone would have been able to guess how expensive for the price of the car. And his company is also very limited amount of production. Car of the future of this, or better known as the Jaguar C-X75, which is produced by a company of British Jaguar & Land Rover, the information [...]


New Ford Concept 2.0 Evos

For those of you who are now curious about the design direction of future Ford cars? Of course the answer is there in the photo Evos Ford Concept, which will be exhibited also in FMS 2011. While speculation on the part of Ford’s automotive experts reject the claim that the reason the Ford presents a [...]


New Subaru Advanced Tourer Concept

Subaru world-class automobile manufacturer, will showcase their latest cars a product of Advanced Tourer Concept at the Tokyo Motor Show 2011. This concept will be joined by sports car Subaru BRZ in the same exhibition.


Toyota Prius Plug-in the latest 2012

Prius Plug-in now has become one of the Prius is the cleanest, due to benefit from the operating system that has previously been owned by a standard Prius model plus electric vehicle (EV = Electric Vehicle). Prius Plug-in, the Prius is the most advanced installation technology.