emra djemve ne kuran

Alejkum selam. Nese doni pa tjeter ti vendosni njerin prej ketyre emrave femijeve nuk mund te themi se keni zgjedhur emra mysliman. Por nese na thoni qe ne duam te (Pyetja Nr. 146) Nora / Prizren. selam alejkum! desha te pyes a eshte mekat ne qoft se martohesh me njeriun qe e do dhe nese edhe vajza edhe djali jan nga i njejti Përgjigje Shto një pyetje këtu 1311. selaqmu alejkum ne ne maqedoni kur vdes dikush njerzit qe vin me dhan ngushllime na thon zoti makfiret a mundet me e dit 4484. (06.05.2014) 4483. Denis (05.05.2014) Hoxh a asht e vertet se ne vitin2050 do te bëhet kiameti ? 4482. bimi_rma7@hotmail.com (04.05.2014) Klikoni mbi foto - shikoni pamje tjera nga Pamiri: Në kërkim të gjurmëve të Lekës së Madh . P A M I R I . ZGJIDHJA E NJË ENIGME ILIROMAQEDONASE Shenim: Komentet duhet te jene vetem ne gjuhen shqipe dhe duhet te jene brenda normave morale. Ai ngjiste shkallët spirale të minares Pesë herë në ditë të thirrte ezan, Mbyllte veshët me gishtat e tij Të ndjente më shumë, më pranë. ismet jonuzi – krosi golgota shqiptare - pjesa e parË - dËshmitË dhe aktakuzat pËr organizatËn ilegale-politike kombËtare Data e Anëtarësimit 12-03-2009 Postimet 822 All-llahu të shpërbleftë 1,542 Falënderuar 1,186 herë në 443 Postime Rep Fuqia 519 Anton Ashta - 10-1-2004 në 19:24. Po në këtë polemikë ka vend t’i kujtoj Mark Bregut fjalët e Ali Khan-kryetar i qeverisë islamike shqiptare në mërgim

Related Post :


Emrat e Allahut.(xh.sh) | Ardit Hoxhllaku
Alejkum selam. Nese doni pa tjeter ti vendosni njerin prej ketyre emrave femijeve nuk mund te themi se keni zgjedhur emra mysliman. Por nese na thoni qe ne duam te ... Read More

Pyetje-Pergjigje rreth Familjes dhe Problemeve Familjare e
(Pyetja Nr. 146) Nora / Prizren. selam alejkum! desha te pyes eshte mekat ne qoft se martohesh njeriun qe dhe nese edhe vajza edhe djali jan nga njejti ... Read More

Zekerija Bajrami
Përgjigje Shto një pyetje ëtu 1311. selaqmu alejkum ne ne maqedoni kur vdes dikush njerzit qe vin dhan ngushllime na thon zoti makfiret mundet dit ... Read More

Kur'ani Fisnik - përkthimi në gjuhën shqipe
4484. (06.05.2014) 4483. Denis (05.05.2014) Hoxh asht vertet se ne vitin2050 te ëhet kiameti ? 4482. bimi_rma7@hotmail. (04.05.2014)... Read More

pellazg_azi_qendrore
Klikoni mbi foto - shikoni pamje tjera nga Pamiri: Në ërkim ë gjurmëve ë Lekë ë Madh . P A M I R I . ZGJIDHJA E NJË ENIGME ILIROMAQEDONASE... Read More

Dashuria dhe fejesa - Ardhmeria Online
Shenim: Komentet duhet te jene vetem ne gjuhen shqipe dhe duhet te jene brenda normave morale.... Read More

Letërsi | Musa Bushrani
Ai ngjiste shkallë spirale ë minares Pesë ë ë ditë ë thirrte ezan, Mbyllte veshë gishtat tij Të ndjente ë shumë, ë pranë.... Read More

Golgota Shqiptare - SlideShare - Upload & Share PowerPoint
ismet jonuzi – krosi golgota shqiptare - pjesa parË - ËshmitË dhe aktakuzat pË organizatË ilegale-politike kombËtare ... Read More


  • Latest Automotive info is powered by WordPress with White as Milk
    designed by Azeem Azeez. Entries (RSS) and Comments (RSS).