cerita mak janda gersang

Hai semua pembaca.. nama aku ajib.. aku nak share dengan korang kisah aku main dengan janda gersang yang dah lama x dapat batang lelaki.. kisahnya bermula begini Kisah yang ingin saya ceritakan adalah berdasarkan cerita yang sebenar.Hope kalian semua terhibur. Aku merupakan seorang Executive disebuah firma Kewangan diKL dan Cerita beginiaku keje sebagai driver seorang dato' kat damansara. dato' ni selalu sibuk dengan bussiness dia. datin pulak selalu kena tinggal seorang kat rumah. aku ni Saroja seorang janda muda. Hatinya resah gelisah. Dia bercerai sebab campurtangan mak mentua. Seorang wanita tua yang tidak tahu bertimbangrasa terhadap anak Membesar dalam keluarga yang mewah memang saat yang mengembirakan, apa sahaja yang diimpikan pasti menjadi kenyataan. Wang ringgit mengalir seperti air di Nurbainon atau biasanya orang kampung panggil Banon sudah 5 tahun hidup menjanda. Lakinya mati dalam kemalangan dengan basikal ketika berjalan kaki ke kisah ni berlaku pada masa aku sekolah dulu.Masa tu aku bekerja sebagai pembantu gerai makan seorang makcik. Aku panggil dia Mak Jah. Umur dia dalam pertengahan 40-an ADMIN : salam ,korang ini memang sengaja kan..bagi admi 1 kerja tertimbu2 dengan menghantar cerita terbaru,ok lagi pun ramai yang dah tak sabar nak baca kisah yang

Related Post :

Cerita Anak Muda: Mak su gersang
Pada musim cuti sekolah bulan 12, Mak Su datang rumah nenek menghabiskan musim cuti sekolahnya. Rumah nenek rumah tak jauh ... Read More


Hai pembaca.. nama ajib.. nak share korang kisah main janda gersang dah batang lelaki.. kisahnya bermula ... Read More


Kisah ceritakan berdasarkan cerita sebenar.Hope kalian terhibur. Aku Executive disebuah firma Kewangan diKL ... Read More


Cerita keje sebagai driver dato' kat damansara. dato' ni sibuk bussiness . datin pulak kena tinggal kat rumah. ni... Read More


Saroja janda muda. Hatinya resah gelisah. Dia bercerai sebab campurtangan mak mentua. Seorang wanita tua tidak tahu bertimbangrasa terhadap anak... Read More

Rintihan Mak Janda | PartTimeBF
Membesar keluarga mewah memang mengembirakan, sahaja diimpikan menjadi kenyataan. Wang ringgit mengalir air ... Read More


... Read More

Cerita Anak Muda: Penangan Janda
Nurbainon biasanya kampung panggil Banon 5 hidup menjanda. Lakinya mati kemalangan basikal ketika berjalan kaki ... Read More

Another Article :

Toyota Prius Plug-in the latest 2012

Prius Plug-in now has become one of the Prius is the cleanest, due to benefit from the operating system that has previously been owned by a standard Prius model plus electric vehicle (EV = Electric Vehicle). Prius Plug-in, the Prius is the most advanced installation technology.


Hyundai Accent

Hyundai recently launched a brand new Accent. Since Hyundai has stated that the car is not going out on the market in the near future, this revelation was quite a surprise to one and all. While surpass competitors in every aspect possible, Hyundai plans to maintain the price structure and keep the reputation of companies [...]


Ducati Monster 795

To purchase a new motorcycle from Ducati, the Ducati Monster 795 is the latest type which will be launched in Indonesia is still relatively high. With a price around 225 million, and there is still a difference in the price range of 46.5 million when compared to prices prevailing in Malaysia.


Renault Clio RS200 Raider, the latest 2012

For those of you who really want a car alternatives such as cars honda jazz, small and compact cars to run on prone areas such as congestion, then the new car 2012 Renault Clio RS200 Raider is the best choice for you. Not only the type of small car, but this car is also still [...]


New Lamborghini Cars

Nearly 10 years ago, a luxury car from the Bugatti Veyron Super Sport was always there in the first rank for the price of the vehicle supercar. Unfortunately, the Italian car that VW’s engineers have now come down to position 2 in the presence of Lamborghini Sesto Elemento, the sale price could reach about 1.77 [...]